Главная » 2022 » Июль » 14 » Він вже близько, під дверима...
20:06
Він вже близько, під дверима...

З приводу того, чому ми продовжуємо публікувати статті російською мовою...
Одразу після військового вторгнення росії на землі України, ми створили нову українську версію нашої групи https://www.facebook.com/Notsrim.UA та українский телеграм-канал https://t.me/Notsrim_UA Планувалося закрити группу в контакті та обмежити російськомовну групу в фейсбуці.
Але потім спало на думку, що якби Христос Свого часу не пішов на смерть за нас, сповнених гріхів, то жоден не мав би надії на спасіння.
«Бо й Христос один раз постраждав був за наші гріхи, щоб привести нас до Бога, Праведний за неправедних.» (1 Петра 3:18)
Тому й ми повинні поки ще є час нести світло всім людям, щоб навіть в російському мордорі знали, що над усіма є Господь, Суддя справедливий, Який буде судити кожного згідно з ділами його.
«Неправедний нехай чинить неправду ще, і поганий нехай ще опоганюється. А праведний нехай ще чинить правду, а святий нехай ще освячується! Ото, незабаром приходжу, і зо Мною заплата Моя, щоб кожному віддати згідно з ділами його.» (Одкровення 22:11,12)
І Він вже близько, під дверима.
«І Бог кожну сльозу з очей їхніх зітре, і не буде вже смерти. Ані смутку, ані крику, ані болю вже не буде.» (Одкровення 21:4)
«Той, Хто свідкує, говорить оце: Так, незабаром прийду! Амінь. Прийди, Господи Єшуа!»
(Одкровення 22:20)

Просмотров: 285 | Добавил: Benhorin | Теги: Библия, Новости | Рейтинг: 5.0/5